PUUR is een interieur design & decoratie specialist, die op eigenwijze de ruimte om ons heen prachtig, effectief, en functioneel weet in te richten.

PUUR interieur realiseert interieuren, decoratie en functionaliteit van de ruimte om ons heen, of deze ruimte nu commerciëel, industriëel of residentiëel is. Vanuit onze positie als interieur designer en decoratie specialist werken we nauw samen met o.a. architecten en opdrachtgevers om de structuur van een ruimte, de behoeften van de bewoners en de stijl die het beste past bij beide te bepalen.

 

Interieur & decoratie Pur sang

De kennis van PUUR gaat verder dan alleen kleur, stof, en het meubilair; PUUR interieur heeft gedegen kennis van materialen, budgettering, projectplanning, functionaliteit en de installatie en onderhoud van alle objecten die een ruimte definiëren. Het is juist deze brede waaier van kennis waarmee PUUR interieur zich onderscheidt van binnenhuisarchitecten.

Bekijk onze eerdere projecten

 

Onze collectie producten

Voor liefhebbers van stijl, design en compromisloze kwaliteit heeft PUUR interieur een een breed scala aan interieur producten, voor binnen en buiten gemaakt die voor een grote groep bereikbaar is. In de handgekozen en vervaardigde collectie ziet u onmiddelijk het oog voor detail terug. Wij ontwerpen een groot deel van onze producten zelf waardoor ze bijzonder tot hun recht komen in de door PUUR ingerichte projecten. Door het gebruik van kwaliteits materialen zijn milieu en duurzaamheid vanzelfsprekend.

Bekijk de collectie